All Categories

  • All Categories
  • Diamond painting Stickers
  • Nieuwe Aankomst
Sign in or Join My Site Wish List (0)
Popular Stores Here:vapor e-liquidsdisposable vapesBest vape kitse-LiquidsVape dealsVapor HardwareVape juice

DIAMOND PAINTING TIPS : Zeg vaarwel tegen Static

DIAMOND PAINTING TIPS : Zeg vaarwel tegen Static

Oplossing #1: Droogbladen! Dit is de perfecte manier om statisch te bestrijden en wat we het meest aanbevelen om dit vervelende probleem aan te pakken. De meeste drogerbladen zijn gemaakt van een niet-geweven polyester materiaal en zijn gecoat met ingrediënten die helpen de opbouw van statische elektriciteit te bestrijden. Knip gewoon een stuk van de droogplaat uit en plaats deze in de opslagcontainer die je gebruikt. Je kunt ook merken dat het wrijven van het droogvel op je schilderbakje voordat je je facetten erin giet ook helpt.


Oplossing #2: Freezer Time! Ja, je hebt het goed gehoord. Het klinkt misschien vreemd, maar het kan helpen! Probeer je facetten een uur of zo in de vriezer te leggen en zie hoe wat van de statische spanning die je ervaart sterk afneemt.


Oplossing #3: Spuit Statisch Vaarwel! Net als bij oplossing #1 kun je in plaats van droogvellen gewoon een statische beschermspray gebruiken om facetten vast te houden. Als je ervoor kiest om dit te doen, raden we je aan om het buiten je canvas te doen om te voorkomen dat ongewenste deeltjes op je prachtige werk in uitvoering komen. Als je geen statische beschermspray hebt kun je ook proberen om je facetten te bespoten met een lichte nevel water. Nogmaals, zorg ervoor dat je wegspuit van je canvas en laat alle facetten volledig drogen voordat je stipt!


En dat is alles! Geniet van deze eenvoudige maar effectieve statische hacks om uw dotting ervaring ontspannender dan ooit te maken. Happy Dotting.

Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non