All Categories

  • All Categories
  • Diamond painting Stickers
  • Nieuwe Aankomst
Sign in or Join My Site Wish List (0)
Popular Stores Here:vapor e-liquidsdisposable vapesBest vape kitse-LiquidsVape dealsVapor HardwareVape juice

Diamant schilderen in vijf handige tips!

Diamant schilderen in vijf handige tips!

1.Kies de juiste maat canvas voor uw diamondschildering

Het kiezen van de juiste canvasgrootte lijkt vaak triviaal als het gaat om je schilderij. Diamantschilderen op doek is een activiteit die u enkele uren zal duren om te voltooien voor een uitstekend eindresultaat. Om na verloop van tijd gemotiveerd te blijven, moet je rekening houden met je vaardigheidsniveau. Voor degenen die gewend zijn aan deze kunst zullen diamantborduurwerken van 45 x 45 cm, 50 x 60 cm of 60 x 60 cm geen probleem zijn, omdat ze ervaring hebben. Zij hebben ook het grote geduld en regelmaat van handelen ontwikkeld die de beoefening van deze activiteit vereist.

Kleinere diamanten schilderdoeken (25 x 25 cm of 30 x 30 cm) zijn geschikt voor beginners die langzamer aan zo'n project zullen werken. Dit voorkomt dat ze overweldigd raken door de taak en geleidelijk vertrouwd raken met de verschillende diamantverftechnieken.

Elk van onze kits bevat alle materialen die u nodig heeft om van uw schilderij een perfect kunstwerk te maken: zelfklevend doek, zakken met diamanten, pincet, pen, dienblad, was, enz. U kunt de prachtige producten ontdekken in onze collectie diamanten schilderijen met steden, bloemen, landschappen of dieren. U vindt bij ons de juiste maat canvas om uw diamantborduurwerk te maken. Je kunt zelfs een schilderij personaliseren met een van je foto's.


2.DE DIAMANTEN JURIEK MET EEN RULER

Zorg ervoor dat je een vlakke, egale ondergrond vindt voordat je gaat werken. Het vlakke oppervlak waarop je canvas rust kan een snijplank of een knutseltafel zijn. Aarzel niet om een liniaal mee te nemen om de stukken hars op een rij te zetten. Met de liniaal kunt u met zorg en precisie vooruit gaan in uw project. Op je canvas moet de liniaal voorzichtig langs de lijnen van het canvas worden geplaatst. Zodra de liniaal op het oppervlak is bevestigd, kunt u uw diamanten schilderstenen veilig plaatsen.

Afhankelijk van het ontwerp dat u op uw doek wilt maken, kunt u ook een speciale diamanten schilderliniaal gebruiken: de vierkante liniaal met zijn lijn in het midden of de ronde liniaal met gaten uitgesneden. Na het zorgvuldig plaatsen van de diamant schilderij strass steentjes door de spleet in het object, moet u langzaam de liniaal verwijderen zodat uw kunstwerk niet beschadigd raakt. Om dit te doen tilt u het doek op en buigt u het geleidelijk weg van de diamantverf.


3.GLUE ELKE DIAMANT NAAR ZIJN SYMBOL

Om uw werk te optimaliseren adviseren wij u om elke gekleurde diamant naast het symbool op het legendenblad te plakken. Dit maakt het makkelijker om te zien welke diamant je op je canvas moet plakken.


4.WERK OP EEN KLEUR tegelijk

Hoewel er verschillende trucs zijn om de harsstukken op het doek te plaatsen, zijn ze niet allemaal even effectief. Een truc die voorkomt dat u verdwaalt in het werk is om één symbool van uw diamant borduurwerk tegelijk te doen. Wanneer u de lijmfolie van uw doek verwijdert, probeer dan niet de diamantstukken aan elkaar te plakken op basis van kleurcriteria.

Deze strategie zal veel tijd verspillen in het proces. Concentreer je in plaats daarvan op één sectie tegelijk en ga niet verder naar een andere zonder de vorige te voltooien. Door in secties te werken op uw diamanten schilderdoek, gaat u gelijkmatig en veel efficiënter vooruit. Deze techniek beschermt ook de ongevulde delen van het doek tegen stof of ander vuil.


5.GLUE DE CANVAS AAN EEN PLAATS, VERWIJGBAAR Oppervlak

Een van onze tips voor succesvol diamantborduren is om het canvas op een vlak, egaal oppervlak of snijplank te plakken. Misschien wilt u uw kunstwerk blijven maken in de stad of op school? Misschien kunt u uw diamanten schilderij niet thuis laten liggen vanwege uw kinderen? Deze tip zal zeer nuttig zijn. Zorg ervoor dat het canvas over het hele contactgebied perfect is vastgezet aan uw verwijderbare standaard.

Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non