All Categories

  • All Categories
  • Diamond painting Stickers
  • Nieuwe Aankomst
Sign in or Join My Site Wish List (0)
Popular Stores Here:vapor e-liquidsdisposable vapesBest vape kitse-LiquidsVape dealsVapor HardwareVape juice

Onze tips om te beginnen met diamond painting

Onze tips om te beginnen met diamond painting

1.Gebruik een multi-tip pen om je diamanten te plaatsen

Bij het maken van een diamanten borduurschilderij is het aan te raden om een multi-tip applicator te gebruiken om snel en efficiënt te zijn. Met name kan het zijn dat je grote gebieden moet vullen met strass-stenen of diamanten van dezelfde kleur. Dit kan een min of meer tijdrovende klus zijn.

Om gemakkelijk dezelfde kleur strass-stenen op je diamond painting te plaatsen, is het daarom aan te bevelen een multi-tip borduurstift te gebruiken. Dit product bespaart veel tijd omdat je 3 tot 5 diamanten tegelijk kunt plaatsen.


2.Plak de hoeken van het diamant borduurwerk canvas af

Om effectief te zijn bij het diamantborduren is het belangrijk dat je een grote en stabiele ruimte hebt om je stof te plaatsen. Als je begint met kleine doeken is het niet ongewoon dat ze van nature opkrullen. Daarom is het belangrijk om je doeken vast te zetten voordat je de diamanten plaatst.

Plak de vier hoeken van je diamond painting vast met tape om ze plat te maken. Met deze tip kun je de diamanten met een gerust hart op het canvas plaatsen. Je zult met volle rust kunnen genieten van deze creatieve kunst en prachtige kunstwerken kunnen maken.


3.Lijn je diamanten zorgvuldig uit op je diamant borduurpakket canvas

Bij diamond painting moet je de strass-stenen methodisch op het borduurschilderij aanbrengen. Deze taak bestaat uit het plaatsen van de diamanten op de plaatsen die overeenkomen met de DMC kleurcodes. Er zijn verschillende diamantborduurtechnieken die je kunt gebruiken. Je bent vrij om de methode van je keuze te kiezen.

Afhankelijk van je voorkeur kun je de strass-stenen kleur voor kleur, vierkant voor vierkant of rij voor rij plakken. Met deze verschillende technieken kun je de voortgang van je diamantborduurwerk beter volgen. Aarzel niet om gaandeweg met een liniaal te controleren of je diamanten gelijkmatig zijn als ze eenmaal op de stof zijn gelijmd.


4.Wees goed georganiseerd

Veel mensen die van creatieve kunst en doe-het-zelven houden, zoals mozaïek borduren, kruissteek borduren of paint by numbers, genieten erg van diamond embroidery. Organisatie is echter een essentiële vereiste voor deze activiteit. Zonder goede organisatie zal het moeilijk zijn om van je diamantborduurpakketten te genieten. Hiervoor heb je opbergbenodigdheden nodig. Je kunt je diamanten opbergen in kleine potjes of in een doos. Aarzel niet om deze bakjes te labelen met de kleurnummers van de diamanten om vergissingen te voorkomen en met een gerust hart te werken.


Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non