All Categories

  • All Categories
  • Diamond painting Stickers
  • Nieuwe Aankomst
Sign in or Join My Site Wish List (0)
Popular Stores Here:vapor e-liquidsdisposable vapesBest vape kitse-LiquidsVape dealsVapor HardwareVape juice

Hoe ga je om met afgewerkte diamondschilderingen?

Hoe ga je om met afgewerkte diamondschilderingen?

1. Kun je een afgewerkte diamondschildering oprollen?

De beste optie is om je afgewerkte schilderijen plat te houden. U kunt echter afgewerkte diamantschilderijen oprollen wanneer dat nodig is. Rol het gewoon met diamantzijde naar buiten, anders zullen de diamanten samenpersen. Als je het met boren naar binnen rolt, krijgt je diamantschilderij kreukels. Rol het met een diameter van ongeveer 2 inch met een stuk boterpapier erover.


2. Hoe lang duurt het om een diamondschilderij te voltooien?

Het hangt van verschillende factoren af. De grootte van het doek, uw gemak om kleine kralen te hanteren, uw concentratieniveau en de complexiteit van het ontwerp bepalen hoeveel tijd het zal kosten om een diamant schilderij af te maken. Sommige schilderijen kunnen binnen een paar uur klaar zijn, terwijl grote en complexe ontwerpen een maand kunnen duren om te voltooien.


3. WAAR BEWAART U DE DIAMONDSCHIFTEN?

Als u uw diamanten schilderij niet wilt inlijsten, kunt u het bewaren in kunstportefeuilledozen, kartonnen dozen of tri-folds schuimplaten. U kunt meerdere diamanten schilderijen opslaan in een doos; Zorg er gewoon voor dat je boterpapier of een plastic vel tussen gebruikt. Je kunt ook een puzzeldrager gebruiken om ze op te bergen.


4. WAT MOET IK DOEN MET DE RESERVENDE DIAMANT Schilderboren?

Als sommige van de diamant schilderboortjes van het vorige project zijn overgebleven, kun je ze gebruiken in elk ander DIY kunstproject. Je kunt het gebruiken op fotolijsten, mokken, borden of clutches. Studenten kunnen deze ook gebruiken in hun kunstprojecten. Je kunt ze ook smelten tot nieuwe vormen om een uniek ontwerp te maken.

Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non